Yellow Snow

Ahoj, jak už asi víte, nebo se aktualně dovíte. Shred Lab není jen o kole. Snažíme se to brát jako skupinku kamarádů, která si užívá života a jezděj na všem co se dá. Ať jsou to kola, lyže, skejty, auta a nebo snowboardy. A přesně o snowboardech to dneska bude.

Během loňské zimy jsme sbíraly klípky na kameru s tím, že splácneme nějakej edit. Nakonec z toho vylezlo docela příjemný 11 minutový videjko, který dokáže pobavit a rozhodně navnadit na nadcházející zimu. 95% záběrů bylo točeno na VHS z roku 2006, která točí na miniDV kazetky. Rozhodně tomu ten vzhled dal speciální nádech jak to ty starý kamery, moc dobře uměj. Jak už tomu je zvykem tak tyhle kamery, jsou už po těch letech trochu nespolehlivý. Takže jsme přišli o pár záběrů, ale nic hrozného.

No a teď k samotnému videu. Video jsme točili já a Járis. Járis má svůj skill totálně jinde než já, takže nasazoval slušný bengry. Já se snažím dostat zpět na raily, po tom co jsem si na nich před lety zlomil zápěstí. Celý je to více méně natáčený po spotech v Liberci. Videjko je složený ze 4 částí, 2 první jsou ze streetu a 3 jsou srandy za fabií. Cela ta fabie sešn byla poměrně punková a náhodná záležitost. Takže děkujeme klukům za tahání a zdokumentování tohohle zážitku. Používali jsme elastickou gumu, což umožňovalo o hodně lepší podmínky než klasický lano. Jako finálko 4 část a titulky jsem dávály Severák. Hustej spot, na kterym se dá jezdit, protože je to dost přístupný autem a je to výš než Liberec a Jablonec n. Nisou. Takže S/O @funparkseverak za tenhle super spot, keep it up!

Přidám tady nějakou galérku z telefonu, ze zimních radovánek a tak.

Následující plán na tuhle a další zimu zní, jezdit, jezdit a trénovat. Pokud bude dost sněhu tak rozhodně freeridy a možná i ten street na kameru trochu. Když jsou podmínky, tak to přece nemůžeš odmítnout, víš jak to je. Při nejlepším by jsme to zimu potom chtěli dotočit a udělat zase full size edit. Tak uvidíme jak se nám bude dařit. Pokud by jsi měl zájem se přidat shredit, tak nás neváhej kontaktovat, přece v partě se to táhne líp. Nejlíp asi na Instáči shredlebu a nebo na našich @hrochvitek a nebo Járise na @nollieshitgrind.

Když jsi to dočetl až jsem, tak mě nezbývá nic jiného než říct ať si užiješ videjko. Budeme ti vděčný když to olajkuješ, začneš odebírat a přesdílíš kámošům ať to taky zkouknou. Keep it shredding and having fun!

 

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *