Kálnice aka Slovenský diktát

Zdarec, přináším slíbený cestopis ze zájezdu k naším bratrům slovákům. Nebude to tak rozsáhlí a spíš přihodím pár fajn fotek, takže rychlé čtení.

PÁTEK

Takto klasicky balíme, soukáme se do malýho Hyundaie a ve 4 frčíme směr Kálnice. Jedeme ve složení Já, Jůra, Járis a Šíma. Jelikož máme jen 3 nosiče na střeše, tak máme jedno kolo nastrčený v autě. No co bych říkal, prostřední sedačka v tom autě je fakt miniaturní. S járisem se mačkáme, ale nakonec jsme to přežili. Já jsem dopisoval report z Dogswoodu, tak to bylo hnedka.

Měsíc focenej po cestě, kvalitka fotky -3000

Dorážíme lehce před desátou, rozkládáme stan, vaříme večeři a kecáme. Jako poslední člen party dojíždí mates. Okolo 11 míříme směr postel ať jsme ready na zítřejší plamenomety.

SOBOTA

Vstávačky lehce před 8 hodinou ranní. Lehký protáhnutí a probuzení k tomu úžasnému výhledu na skoky. Vydávám se na lehkej průzkum terénu a slintám. Pak s klukama dáváme snídani, ladíme kola a pomalu se přesouváme na lano. Na to že byl ve čtvrtek svátek, tak České zastoupení ve frontě u lanovky nechybí. Čekačka na lanovku docela minimální a ubíhá to. Takže laps all day, prostě slovenskej sen.

Rozjíždíme funny enduro, protahujeme kosti a zkoumáme stopy. Dopoledne jsme nějáký takový nevrlí ale po o otáčíme náladu a začíná nás to bavit. No a takhle najíždíme až do večera. Na závěr naskakuju celé Big Vito jelikož jsem nataženej. Hustá lajna, tehnicky tak akorát. Pád dolu od té rokle je fakt crazy. Klukům ještě teďka chybí drop, tak to zítra snad doženou.

Po vypnutí vleku a sundání chráničů, frčíme do kauflandu nakoupit pitíčka a večeři. Klucí dávají čínu a my s Šimou volíme kuře na paprice a ladíme do toho ještě párky. Klasickej kulinářskej zázrak. Zase to docela brzo lámeme, pač jsme fakt na kaši.

NEDĚLE

Probouzíme se a dáváme se dokupy o něco později, než včera. Parkovisko o poznání plnější než včera. Taky se to projevuje na lanu, ale furt se to dá. Jura tasí gopro, tak dáváme party laps. Videjko ještě dostříhám až opravím kompijůtr, takže bude se zpožděním, přiložím to sem pak.  Jezdíme dost foxinu a vito lajn.

Po o dokončujeme Big Vito a je to fakt sranda. Jára začíná bejt odvážnej a postupuje na big air lajně. bohůžel nějak na celou lajnu nezbyl čas a ještě se vracíme na Big Vito. Jára přelétává poslední transfér a hazí šipku do trávy. Více méně je dobrej, ale dal si tak že už nebude jezdit. Nakonec dáváme ještě klípky. Moc z toho nevylezlo. jen pár dobrejch záběrů. tak to snad doženeme příště.

 

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *