Zájezd Kopřivná

Zdarec, přináším jeden z prvních reportů na týhle stránce. Nebudu prodlužovat, jdem na to.

PÁTEK

Z Liberce vyrážíme ve složení Já, Járis, Tomáš Hruban, Kryštof Hes a Filip Honc. Ještě se stavujeme v servise u Woosaka, abychom vyzvedli Jurovi bicykel. Vyrážíme klasicky pozdě, takže tak hodinka zpoždění než jsme se všichni nalodili. Kryštof je odhodlanej že to celé odřídí, takže otevíráme pivka a užíváme cestu. Celou dobu jede hudba na plný pecky a někdy z toho už začíná bolet hlava fest. Vzádu dávaj klucí klasický leháro a fusekle trčej z okna.

Dáváme zastávku v Hradci kam jsme jeli skoro 2 hodiny, nějakým zázrakem. Klasicky na parkovišti u lidlu a nakoupit večeři. Tohle místo je prostě kouzelný (legendy ví). Auto vybavujeme dalším jídlem, pivkama a večeří a drandíme si to směr kemp.

Zkusili jsme to vzít alternativní cestou, ale vůbec jsem si nepomohli, pravděpodobně jsme si ten výlet ještě o dost prodloužili. No vůbec to nevadilo, pač nálada na palubě byla velice v pořádku.

21:30 dorážíme do kempu, kde čeká ta rychlejší skupina. Jura, Týna, Štěpán a Mates. Ty už maj rozloženo, dáváme pozdravy, stavíme stan, zakládáme oheň ať si můžeme udělat buřty. Jára a Kryštof dávaj docela přísnej guláš z konzervy. Všichni si z nich děláme srandu a pak se všichni přesuneme k ohni. Doráží i klucí z pŕaglu ve složení Šíma, Filip a Lukáš. O půlnoci to balíme na kutě.

SOBOTA

Ráno klasicky probouzečky, dáváme snídani, skáčeme do auta a jedeme na lano, který jezdí od 9. Naladíme sebe a kola, fasujeme tickety a jdeme do fronty. Maj to tady dobře udělaný, takže to čekání docela utíká. Sedačky tak pohodlný že bych si je dal klidně do auta. Na rozehřátí dáváme modrou. Docela zábavný to je, takže zahříváme. Šíma v 10 klopence na modrý dává scrubovačku a ohýbá přední kolo. Takže probíhá těžká rovnačka o pařez a kolo se vrací do původního stavu. Koukáme na gravity line a jedeme do toho lesa hoblovat ty kořeny. Všichni nafoukaný kola na skoky, takže strašnej opruz. v půlce to vzdáváme a dojíždíme po modrym.

Před spicy, si jí normálně nejdřív jen projíždíme a koukáme na to. Dole se koukáme na tu zillu s otevřenou pusou klasicky. Jára, Tom a Honc odhodlaně naskákávaj i když jsme říkal že to dáme po o. Nevadí, klucí hecujou a my fandíme. Honc se dostává nejdál a s divokým řvem nalítává ten největší 11 metrák. Jára následuje a 3 jízdy na to naskakuje ten velkej polet taky. Jůra taky rychle potrvzuje v závěsu.

Pak se přesouváme na rychlej oběd. Někdo tahá housky z dodávky, někdo dává oběd v hospodě. Klucí co vytáhli jídlo z dodávky rovnou nastupujou do fronty a dávaj oběd na lanovce. Nalítáváme spicy a pak ve smluvenej čas dáváme srazy u Zilly.

Dáváme sešn ve složení Tom, Hroch, Kryštof, Jůra a Járis. Všichni doháníme nedodělaný resty a finišujeme celou zillu. Sice né v kuse ale je to tam. Dáváme laps a nějaký klípky na telefon, aby se neřeklo. Většina z nás už je docela přetaženejch, tak měníme traily.

Já, Tom a Kryštof dáváme laps na modrý a zkoumáme zbytky bikeparku. Klucí a týna dávaj trochu zeveling dole na pytlích a taky trochu jezděj. Nakonec dáváme s celou partou sešn na mulči. Já trénuju kondora, jára posílá běčko a nějáký kombinace s výmrdem a průšlapem. Jůra zkouši suicied, ale neůspěšně. Jára ještě narvává asi 3 výmrdy v jednom poletu. Dáváme skupinovku a svištíme do kempu.

Cestu zpátky do kempu z kopce jedeme na kolech, do kopce používáme dodávku v 6 jako lanovku. Všichni na nás koukaj jako na blbce a sem tam nějaká trubka. Sranda musí bejt. Necháváme věci a járise v kempu a jedeme na otočku do lidlu.

Po příjezdu rozděláváme oheň, vaříme večeři, dáváme pivka a tak. Kupa srandy. Kryštof odohdlanej jít umejt svojí pánev do řeky, ale proběhne namíření čelovky na protější bárák za vodou a místní se ozivá. Takže si na dálku, vyměňujeme názory a my zněj máme strašnou prdel. Násladně dáváme pivka u ohně, dorazí zbytek party, akorát se nemají kam usadit tak parkujou audinu s otevřenym kufrem. Půl hodinu na to Járis a Kryštof dostávají super nápad přiložit opodál ležící pařez. Najednou oheň jako blázen, asi 4 m do vejšky. Klucí nepřearkovávaj a audina je slušně vykouřená zevnitř.

NEDĚLE

Rano snídáme, rozkládáme kola do dodávky a razíme směr lano a bikepark. Ladíme kola a jedeme nahrou. Klasicky nodrá na rozjezd v menší partě. Po dvou jízdách dojíždíme dolů a zjišťujeme že Štěpán má kotník na odpis. Prý první jízdu naskakoval 11 metrák a sundal nohu když dopadal. Takže pro něj ježdění skončilo.

Následně nějáká lehká svačinka a dáváme video sešn na spicy a zille. Kryštof už unavenej takže se ujímá kamery. Dáváme klípky a pak rozjedeme trik sešn na step upu. Jára dává x-up to nofoot a já si dávám kondora, pak si dám ještě na jistotku tobogána.

Jako uzavření před odejzdem jůry dáváme mega train a letíme společně celou zillu. Hustý zakončení! No bylo teda docela hustý, než jsme zjistili že Filip hodil držku a jede pro něj horská. My se loučíme a jedeme ještě otočit pár koleček na spicy a na modrý.

U auta se potkáváme s polámaným Filipem a vypadá to na zápěstí. Takže doma v Praze na rentgen, kde se to potvrdilo. My nakládáme dodávku a jedeme směr Liberec.

Díky všem a příště to opakujeme znova! Dopisuju to z auta po cestě do Kálnice. Tak se taky těšte na report!

1 názor na “Zájezd Kopřivná”

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *